3 ay önce Buldan

Denizli’nin Buldan ilçesinde yıldırım düşmesi neticesinde çıkan orman yangını büyümeden söndürüldü.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde mevcut planlamada hizmet alanı ve spor alanı olarak yer alan, içerisinde 40 yıl önce dikilen çam ağaçlarının da bulunduğu 9 m²’lik parsel, imar planı değişikliğiyle yapılaşmaya açılıyor. Ellerindeki en önemli yeşil alan için “ciğerimizi sökmeyin” diyen mahalle muhtarı Ali Kuş ve vatandaşlar, Cumhurbaşkanı kararı ile onaylanan imar planı değişikliğine karşı çıkarak imza kampanyası düzenledi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, Denizli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (DEMİOSB) incelemelerde bulundu. Toplantıda, projenin son durumu değerlendirildi ve bölgenin ihtiyaçları ile talepleri iletildi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan’ın da katıldığı toplantıda sanayici ve bakanlık yetkililerini buluşturdu. DSO’da yapılan Denizli Sanayi Buluşmaları toplantısının açılışında konuşan Başkan Kasapoğlu, sanayicinin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, hükümetten ekonomide üretime dayalı politikalar beklediklerini söyledi. Kasapoğlu, “Sanayici düşük kurla enflasyon arasına sıkışmış durumda” diye konuştu.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ile Alikhan Bokeikhan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Shyryn Kurmanbayeva tarafından mevcut Erasmus+ anlaşma sayılarının artırılmasını, personel ve öğrenci değişim programlarının geliştirilmesini ve ortak lisans programlarının artırılmasını kapsayan bir protokol imzalandı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Çocuk ve Gençlik Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PAÜ Çocuk Üniversitesi) tarafından yürütülen ikişer haftalık üç dönem şeklinde devam edecek olan Orman Okulu Temelli Yaz Okulu Programının ilk dönemi tamamlandı.

3 ay önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Bölge Müdürlüğü’nde Denizli OSB Yönetimi ile bir araya gelen Bakan Yardımcısı İnan, Denizli OSB’de inşaatı devam eden Model Fabrika projesini ve DOSTEK Koleji’ni de inceledi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Asgari ücret zammıyla ilgili AK Parti'den açıklama geldi. Bekarı, genci, yaşlısı, evlisi herkes bekliyordu..

Reklam Bloğu