3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Elektrik faturalarında bu bedel alınmayacak! Tüm detaylar haberimizde.

3 ay önce ASAYİŞ

İzmir'de yağmur sırasında su birikintisinden geçerken elektrik akımına kapılan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay hayatını kaybetti. İnanç Öktemay'ın Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur’un kuzeni olduğu öğrenildi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Mehmetçik Mahallesi'nde, devrilen bir ağaç park halindeki bir aracın üzerine düştü.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Zam yağmuru son hızıyla devam ediyor. Sigara zammının ardından bir alkol grubuna daha zam geldi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Milyonlarca araç sahibine MTV'nin 2. taksit ödemesine sayılı günler kala güzel haber geldi. MTV ödeme şekli değişti artık böyle olacak.

3 ay önce SAĞLIK

Denizli'de yemek yemekte zorluk çektiğini için hastaneye gittiğinde boğazında tümör olduğunu öğrenen hasta, kısa sürede gerçekleştirilen 6 zorlu ameliyatın ardından 95 gün sonra yeniden yemek yemenin tadını çıkardı.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulanan lokantanın bacasından çıkan yangın paniğe neden oldu.

3 ay önce Acıpayam

Denizli’de meydana gelen trafik kazasında, ana yoldan gelen otomobil, tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen motosiklete çarptı. Çarpışmanın etlisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, fırtına ağaçları devirdi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin Baklan ilçesinde geçtiğimiz yıl eğitim öğretime açılan Tarım Teknolojileri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, bu yıl 60 öğrenci alacak. Hayali olan okulu belediyenin tüm olanaklarını seferber ederek ilçeye kazandırdıklarını söyleyen Balkan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, okulun tercih eden öğrencilere birçok avantaj sunduğunu belirterek, “Bu yıl 60 şanslı öğrenciyi okulumuza bekliyoruz” dedi.

Reklam Bloğu