3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de berberlerin ardından kadın kuaförleri ve güzellik salonlarının de izin günleri belli oldu. Esnafın ortak kararı ile kadın kuaförler ve güzellik salonları bundan sonra Pazar günleri tatil yapacak. Gelin ve damat randevusu için ise odadan izin alınacak.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de etkili olan yerel kuvvetli yağış sırasında düşen yıldırım, Karcı Dağında orman yangını başlamasına neden oldu. Yangının büyümeden kontrol altına alınabilmesi için bölgeye orman ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Kozlar Mahallesi'nde su kuyusu açmak için çalışma yapan kepçe operatörünün meydana gelen göçük sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

3 ay önce Sarayköy

Sarayköy’de vatandaşların ortak kullanım noktası olan tesislerde revizyon çalışmalarını gerçekleştiren Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, vatandaşların talebi üzerine Havuz Sosyal Tesisinde başlattığı çalışmaların tamamlanması sonrasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen açılışla hizmet vermeye başladı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, yurt dışı çıkış harcının 150 TL'den 500 TL yükseldiğini duyurdu.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin önemli tarım ovalarından biri olan Barza Ovası kuraklıkla mücadele ediyor. Yıl boyu yağışların istenilen çok altında gerçekleşmesi nedeniyle Barza Ovasında mahsul verimliliğinde büyük oranda düşüş yaşandı. Yaşanan kuraklık nedeniyle mahsul alamayan çiftçiler, yetkilerden yardım beklediğini ifade etti.

3 ay önce ASAYİŞ

İzmir'de sağanak yağış sırasında yolda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 2 kişiyle ilgili yürütülen soruşturmada gözaltı sayısı 31'e yükseldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından İzmir'de 12 Temmuz saat 18.00 sıralarında gök gürültülü sağanak yağış başladı. Bayraklı ilçesinde metrekareye 39,7 kilogram yağış düştü. Yağış nedeniyle kent merkezi, Bayraklı ve Konak ilçelerindeki bazı cadde ve sokaklar suyla dolarken, araç sürücüleri ve yayalar zor anlar yaşadı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

En düşük emekli maaşı 10 bin liradan 12 bin 500 liraya yükseltilecek. Ek emekli zammına ilişkin madde, vergi düzenlemesiyle birlikte Meclis'e sunulacak.

3 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi tarafından Yenişafak Mahallesi’nde 35 dekarlık alana dikilen lavantaların hasadı tamamlandı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu ay evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine destek olmak amacıyla toplam 4,1 milyar TL Evde Bakım Yardımı'nı hesaplara yatırdıklarını duyurdu.

Reklam Bloğu