3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sahte alkol kaynaklı can kayıplarını önlemek amacıyla geliştirilen Elektronik Alkol Takip Sistemi'nin (EATS) faaliyete geçtiğini açıkladı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası E-İhracat & İhracat İstihbarat Akademisi’nden sorumlu 3 İhracat İstihbarat Uzmanı ve 2 Proje Temsilcisi, İspanya/Malaga’da bulunan Malaga Sanayi ve Ticaret Odası bünyesindeki “Hub Malaga Export” İhracat İstihbarat Merkezi’ni ve Malaga’da faaliyet gösteren önemli üretim merkezlerini ziyaret etti.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın, zamanında müdahale sayesinde büyümeden söndürüldü.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de akşam saatlerinde tarlasını süren çiftçinin kullandığı traktör ağaç köküne takılarak devrildi. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti.

3 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı, kardeş ülke Azerbaycan’dan gelen öğrencileri ağırladı. Türkiye’nin en büyük tematik kent ormanını gezen öğrenciler hayranlıklarını gizleyemedi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yeni vergi düzenlemesinde fiş vermeyen ve fiş almayanlara rekor cezalar kesilecek.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Emekliye 2. İlave Zam gelecek. Yeni zam tarihi verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak.

3 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi’nin geleceğine yön verecek önemli bir adım olan ‘2025-2029 Stratejik Plan Toplantısı gerçekleştirildi. Merkezefendi’nin ekonomik, sosyal ve çevresel açılardan sürdürülebilir kalkınmasını sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıda Başkan Doğan, “Merkezefendi’mizin sürdürülebilir kalkınması ve refahı için ortak bir vizyon oluşturma hedefiyle çalışıyoruz” dedi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu