2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Tıbbi ve Aromatik Bitki Üreticiler Birliği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Denizli’nin Kekik Diyarı olan Gözler Mahallesinde Gözler Lavanta Bahçeleri etkinliği büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale’de termal su giderek azalıyor. Kontrolsüz kullanım, kaçak su kuyuları ve kuraklık 30 yıl önce saniyede 450 litre akan termal suyun 150 litreye kadar gerilemesine neden oldu. DENTUROD acil çağrı yaptı, önlem alınmasını istedi.

2 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi, gençlerin geleceğine katkıda bulunmak için Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercih sürecinde ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sevgili öğrencilerimizin, en doğru tercihi yapmasına yardımcı olmak amacıyla YKS Tercih Danışmanlığı hizmetimiz ile yanlarında olacağız” dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de traktör ile tarla sürerken fenalaşan 38 yaşındaki çiftçi, tarla sahibi tarafından ölü olarak bulundu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de öğretmen, öğrenci ve veliler el ele vererek okulun bahçesinde zeytinlik oluşturdu. Elde edilen zeytinler satılarak, okulun kütüphane, masa ve dolap gibi ihtiyaçları karşılandı.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

Aydın'ın Didim ilçesinde günlerdir kayıp olarak aranan 78 yaşındaki Fahri Kıroğlu'nun cansız bedeni Bafa Gölü kenarında bulundu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

İkinci el araç pazarı aylardır durgun... Artan fiyatlar, faiz oranlarının yükselmesi derken, buna sıfır araçlar için yapılan kampanyalar da eklenince, ikinci elde son 5 yılın en düşük haziran ayı yaşandı. Durgunluk oto pazarlarında bekleme sürelerini de uzattı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin içme suyu ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayan Akbaş Barajı'nın yarısından fazlası boşaldı.

Reklam Bloğu