2 ay önce MHP

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucusu rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş ve Ülkücü şehitler için hayır yemeğinde bulunuldu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ) son dört yılda 6. rektör yardımcısı görevinden istifa ederken, yeni rektör yardımcısı olarak atanan isim Prof. Dr. Recep Şahin Arslan oldu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, 4 aylık görev süresince ikinci kez muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarları tek tek dinleyen Başkan Ertemur, “Pamukkale’mizi el birliğiyle güzelleştireceğiz” dedi.

2 ay önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) likidite fazlasını çekmek amacıyla ek olarak gün içinde Türk Lirası depo ihaleleri açabileceği bildirildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yüksek Askeri Şura toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki terfiler ve atamalar ele alındı

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Beltaş’ın üç işletmesinde alkol satışını öngören belediye meclisi kararını yargıya taşıyan Memur Sen, Denizli 2. İdare Mahkemesi’nin yürütmeyi durdurma kararı verdiğini açıkladı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Bir dizi temaslar üzerine yarın kente gelmesi beklenen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın Denizli programı belli oldu.

2 ay önce Çameli

Denizli Valiliği, Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı iş birliği ile düzenlenen Paragliding World Cup Çameli 2024 Yamaç Paraşütü Dünya Kupası başlıyor.

Reklam Bloğu