2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Elektrik dağıtım şirketi ADM tarafından yapılacak olan şebeke tesis bakım çalışmaları nedeniyle yarın 5 ilçede programlı elektrik kesintisi yapılacak.

2 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi tarafından vatandaşların özel sektörde iş bulmalarına destek olmak amacıyla hayata geçirilen ‘Kariyer ve İstihdam Ofisi’ hizmete başladı.

2 ay önce EĞİTİM

Eğitim Sen Denizli Şube Başkanı Hüseyin Özdemir Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) MESEM’ler eliyle çocuk işçiliğini yasallaştırmaya çalıştığını söyledi.

2 ay önce Merkezefendi

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Basket, Adriyatik Ligi’nde Borac forması giyen JaVon Franklin’i kadrosuna kattı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü sıcak havalarda yüksek risk haline gelen orman yangınlarına karşı orman gözetleme kuleleri ve yüzlerce personeli ile gece gündür denetimlerini sürdürüyor. Denizli 588 bin 672 hektarlık orman sahası 7 gün 24 saat korunuyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yurt dışına çıktıklarında akıllı telefon almayı planlayanları şoka uğratacak bir açıklama geldi. 2024'te 31.692 TL'ye çıkarılan telefon IMEI kayıt ücretine dev bir zam daha geliyor. Açıklamayı Vergi Uzmanı Ozan Bingöl yaptı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ulaştırma Bakanlığı, araç muayenesinde kredi kartı kullananlardan komisyon kesilmemesi için yeni bir çalışma başlattı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına yeni bir zam daha yapıldı. Son zamlarla birlikte Ocak ayında yapılan artışın ardından, bilet fiyatları tekrar yükseldi. Denizli-İzmir otobüs biletleri son zamla birlikte 440 liraya çıktı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, BAT grubu sigaralara zam geldiğini açıkladı.

2 ay önce Merkezefendi

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te sporcular sağlık kontrollerinden geçti.

Reklam Bloğu