1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli için meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı geldi. Yapılan son değerlendirmelere göre Denizli’de bugün il genelinde kuvvetli sağanak yağış etkili olacak. Sarı kodla yapılan uyarıda ani su baskını ve sele karşı dikkatli olunması istendi.

1 ay önce Ak Parti

Önceki dönem Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sosyal medyada "Akbaş Barajının suyu hani 50 yıl yetecekti" eleştirilerine yanıt verdi. Genişletilmiş İl Danışma Meclisinde konuşan Zolan, “Bu kentte çeşmelerden su akıyorsa bunu sağlayan AK Parti belediyeciliğidir. Akbaş Barajın yapmasak bu şehir susuz kalırdı” diye konuştu.

1 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediyesi’nin 2024-2025 eğitim öğretim yılı içerisinde ortaokul ve lisede eğitim gören toplam 2 bin 500 öğrenciye 8 ay boyunca yapacağı, eğitim yardımlarının başvurusu başladı. Başvurular 15 Eylül’e kadar devam edecek.

1 ay önce SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, "Denizli'de bizim iktidarımız döneminde her kimin midesine bir zerre miktarı haram girdiyse onun hesabını onlarla beraber biz de sorarız." dedi.

1 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredata ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, "Bilgiyi beceriye dönüştürecek sistemi getirmemiz gerekiyordu. Bu çalışmalarla Mayıs ayı itibariyle onay süreci tamamlanan müfredatımız var. Bu müfredat her kademenin ilk sınıfında bu yıl uygulanmaya başlanacak. Türkiye Yüzyılı Maarif Modelimiz beceri temelli bir model olarak kurgulanmış model." dedi.

1 ay önce SİYASET

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün’ün teğmenlerin mezuniyet töreninde Atatürk sloganları atmasına yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma bir tepki de partisinin Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım’dan geldi. Yıldırım, “Partimiz ve İl Başkanı olarak kendi adıma, hem talihsiz hem de gereksiz bulduğumu ifade etmek isterim. Vekil Hanım, Gazi meclis çatısı altında oturduğu koltukta Atatürk’e hepimizin olduğu gibi, bir şükran borcu olduğunu da unutmamalıdır” dedi.

1 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Spor Turnuvaları sona erdi, madalya ve kupalar sahiplerini buldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Zaferin ruhunu sporla yaşattığımız bu anlamlı turnuvalarımıza katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor, sporla iç içe bir Merkezefendi hedefiyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

1 ay önce SİYASET

AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, uzun aradan sonra geniş katılımla gerçekleştirildi. Kuruluşundan beri partide görev alan isimlerin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “Bu şarkı burada bitmeyecek.” dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu