1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türk müziğinin efsanevi isimlerinden Levent Yüksel, 30 yıllık kariyerinde bir dönüm noktasına imza attı. 7 Eylül Cumartesi saat 21.15'te Denizli'deki tarihi Hierapolis Antik Tiyatro'da gerçekleştirilen özel konserle müzikseverlerle buluşan Yüksel, bu unutulmaz gecede şarkılarını ilk kez senfonik düzenlemeyle seslendirdi.

1 ay önce Babadağ

Denizli’nin Babadağ ilçesinde yakın zamanda yapılacak olan Küçük Sanayi Sitesi hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kahramanmaraş depreminde evini ve yakınlarını kaybeden genç kadın, yerleştiği Denizli'de yuva kurdu. Yardım için eşinin dükkanına gelip gitmeye başlayan kadın, meslek öğrenip tercih edilen bir kaportacı oldu.

1 ay önce ASAYİŞ

Burdur'un Yeşilova ilçesi Harmanlı köyünde, bir mermer ocağında çalışan Muhammed Emin Ş. (33), 7 Eylül 2024 sabahı saat 09.00 sıralarında elektrik arızasını gidermek için çıktığı elektrik direğinde yüksek gerilim hattına kapılarak hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tedavi gördüğü hastanede 71 yaşında hayatını kaybeden Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdülkadir Uslu, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye siyaset, iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Araç sahipleri dikkat! Araç muayene için KDK dikkat çeken bir karara imza attı. Muayene borcu için gecikme faiziyle 25 bin liradan fazla para ödemişti. O karara itiraz edip mahkemeye koştu. Mahkeme ise, "başvurucunun aldığı aracın gecikmiş muayene ücretinin eski malik dönemine ait olduğu, bu nedenle eski malikten tahsil edilmesi gereken bedelin satın alandan tahsil edilmesinin doğru olmadığı"na kanaat getirdi.

1 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 20. Olağanüstü Kurultayı’nda önemli tüzük değişiklikleri kabul edildi. Artık milletvekili, belediye başkanı ve meclis üyeleri için 3 dönem sınırı getirildi. Genel başkan vekalet düzeni de değişti.

Reklam Bloğu