1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

DESİAD Başkanı Nuri Turgut, tekstil sektörünün ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını belirterek, iş gücü ve enerji maliyetlerindeki rekabet dezavantajına dikkat çekti. Turgut, sektörün kan kaybetmesinin sadece ekonomik değil, sosyal barış açısından da ciddi sonuçlar doğurur.

1 ay önce ASAYİŞ

İstanbul’da görev yapan Piyade Astsubay Ümit Yeşildağ, düğün için geldiği memleketi Buldan’da geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti. Vefat eden astsubayın düğün öncesi son görüntüleri ortaya çıktı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Afrika kıtasındaki 15 yıllık iş deneyimlerini paylaşan Türk-Afrika İş Adamları Derneği (TABA) Genel Başkanı Fatih Akbulut, Türk iş insanlarına Afrika'ya uzun vadeli yatırımlar yapmaları yönünde çağrıda bulundu. Denizli Ticaret Borsası’nda düzenlenen konferansta konuşan Akbulut, kıta genelinde kalıcı ve sürdürülebilir başarıya ulaşmanın ancak bu şekilde mümkün olacağını ifade etti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce SAĞLIK

Hierapark Otel Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Bozdemir ile Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Başhekim Prof. Dr. Onur Birsen arasında imzalanan protokol kapsamında Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde yer alan Sağlık Turizmi Ofisi ve Organ Nakli Koordinatörlüğü Ofisi’nin tefrişatları gerçekleştirilecek.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de çalıştığı maden ocağına giden 33 yaşındaki maden mühendisi, geçirdiği trafik kazası hayatını kaybetti.

1 ay önce SİYASET

Kamuda uygulanan mülakat sistemi Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmen atamalarında yaşanan adaletsizliği bir kez daha gözler önüne serdi. Mülakat komisyonlarının illere göre farklı puanlar verdiğinin ortaya çıkması adaylar arasında mağduriyete yol açtı. Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, mülakatlarda ortaya çıkan haksızlığa sert tepki gösterdi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Brent petrol fiyatları ile dövizdeki değişikliklerle birlikte akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanma devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarında 1 lira 20 kuruş zam bekleniyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

1 Ocak 2016 tarihinden önce alınan eski tip ehliyetlerin yenilemesi için son tarihin 31 Aralık 2024 olduğu hatırlatıldı. Bu tarihten sonra kullanılan eski tip ehliyetler için ceza kesilecek.

Reklam Bloğu