3 hafta önce Tavas

Denizli Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, ilçeye bağlı Yahşiler Mahallesi'nde çıkan yangın sonrası evlerine kaybeden aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

3 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kosova - Türkiye Ticaret Odası, EkoAvrasya Vakfı ve Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AYSİAD) tarafından Türkiye ile Kosova arasındaki ekonomik ilişkilerin gelişmesi sürecine katkı sunmak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

3 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren borç yapılandırmada ayrıntılar netleşmeye başladı.

3 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarımın sorunlarının çözümü için kısa, orta ve uzun vadeli planların oluşturulması gerektiğini belirten Köy-Koop Genel Başkanı Mehmet Varol, bitkisel üretim ve hayvancılığın bir bütün olarak ele alınmasını önerdi.

3 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin Buldan İlçesi’nden Ülkücü Şehidimiz Süleyman Gonca’nın babası Osman(Zeki) Gonca hayatını kaybetti.

3 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, TÜİK verilerine göre, 2023 yılında Türkiye'de kırmızı et üretiminin bir önceki yıla göre yüzde 8,8 artarak 2 milyon 384 bin 47 ton olarak gerçekleştiğini hatırlatarak, "Son 10 yılda Türkiye'de kırmızı et üretimi sürekli arttı.

3 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yeni yıl öncesinde milyonlarca sürücüyü ilgilendiren bir zam iddiası ortaya atıldı. Yeniden Değerleme Oranı'na göre, 2025 yılında trafik cezalarının yüzde 45'e varan oranda artması bekleniyor. Fiyat artışıyla birlikte 2025 yılı için en düşük hız limiti ihlali cezası 2 bin 185 TL olacak.

3 hafta önce Babadağ

Babadağ'da geçtiğimiz hafta gerçekleşen Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Töreni vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşmişti. Babadağ'da Cuma günü BABAFEST başlıyor. OFF-ROAD gösterileri Pazar günü gerçekleşecek

3 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 yılında emekli olacaklar ile 2025 yılında emekli olacakların aylıkları arasında oluşacak farkla ilgili açıklama yaptı. Bakan Işıkhan, konuya ilişkin çalışma yaptıklarını kaydetti.

3 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’de trafik ve motosikletli Yunus timleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve trafik uygulamasından çok sayıda sürücü kural ihlalleri nedeniyle ceza yazılırken, yapılan bir aramada tüfek ele geçirildi.

Reklam Bloğu