2 ay önce ASAYİŞ

Denizli Kocabaş Açık, D Tipi ve T Tipi Kapalı Cezaevi’nde akşam yemeği yiyen çok sayıda mahkum ve infaz koruma memuru zehirlendi. Mahkumların bir kısmı hastanelere bir kısmı ise cezaevi içerisinde kurulan sahra hastanesinde tedavi edilirken, haberi duyan yakınları Devlet Hastanesine akın etti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi'nde meydana gelen işyeri yangını, hızlı ve etkili müdahaleyle Kayalık Şubesi itfaiye ekiplerince söndürüldü.

2 ay önce Acıpayam

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bulunan Ucarı Göledinde gerçekleşen Garaibrahim sülalesi buluşması renkli ve neşeli anlara sahne oldu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce SPOR

TFF seçimlerinin ardından görevinden istifa eden Ahmet İbanoğlu’nun yerine yeni MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu olarak açıklandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin sultani çekirdeksiz sofralık üzümün ihracat yolculuğu 25 Temmuz günü başlıyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

20 Temmuz Dünya Satranç Günü, Denizli'nin dünyaca ünlü doğal ve kültürel mirası Pamukkale'de kutlandı. Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay ile Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman'ın da katıldığı etkinlikte minik sporcular, Pamukkale travertenlerinde satranç oynadı.

2 ay önce SİYASET

Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Türk Hava Yolları'nın (THY) İsmailağa Cemaati'ne yaptığı bilet hibelerini TBMM gündemine taşıdı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a yazılı olarak yanıtlanmak üzere dört kritik soru yöneltildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de iki çocuk babası Ali Alıç, bugün sabah saatlerinde çalıştığı iş yerinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Reklam Bloğu