2 ay önce EĞİTİM

Devlet okullarında öğrenci kaydı için el altından para isteyen müdürlere karşı bakanlıktan uyarı geldi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Akaryakıt ve enerji tarifelerine gelen zam ve yüksek enflasyon, Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) tarifelerine de zammı kaçınılmaz hale getirdi. Bankacılık sektörü yetkililerinden alınan bilgilere göre; HGS'ye yüzde 40 oranında zam yapıldı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin, 2 Ağustos 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 7524 sayılı "Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de mevsim normallerinin üzerinde devam eden hava sıcaklıkları insanlar kadar hayvanları da olumsuz etkiledi. Kavurucu sıcaktan bunalan bir kedinin, iş yeri önündeki fıskiyeden suç içmesi ilgi odağı oldu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin dünyaca ünlü termal turizm merkezi Karahayı’ın şifalı kırmızı suyu ve termal çamurunun insan sağlığı için faydaları saymakla bitmiyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan otomobilde bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

2 ay önce SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, partisinin 23. kuruluş yıl dönümü programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya gelen Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Yeni dönemde aile hekimliğini ön plana çıkaracağız. 27 bin aile hekimi 'sağlık danışmanı' olarak çalışacak. Aile sağlığı merkezlerimiz ile hastaneleri entegre edeceğiz" mesajı verdi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de seyir halindeyken alev alan otomobil, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu