1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'den Antalya istikametine seyir halindeyken Çavdır'da direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeritte bulunan bordür taşlarına çarpan polis memuru, ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

1 ay önce SAĞLIK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kronik hastalığı olan bireyler için yeni bir destek programı başlattı. Bu program kapsamında, başvuru yapan hastalara aylık 5 bin 100 TL maaş ödenecek. Üstelik gelir şartı aranmayacak.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Son dönemde dolandırıcılar, üniversiteli öğrencileri hedef alarak yeni bir tuzak kurdu. Bilinen vakıfların adını kullanarak burs vaadinde bulunan dolandırıcılar, öğrencilere SMS ve sosyal medya üzerinden ulaşarak hesap açmalarını sağlıyor. Açılan hesaplar ise kara para aklama ve yasa dışı bahis gibi suçlarda kullanılıyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ticaret Bakanlığı, ikinci el araç satışlarında dolandırıcılık ve kayıt dışı işlemleri önlemek için yeni bir düzenleme getirdi. Artık araç alım satımlarında herkes için Güvenli Ödeme Sistemi zorunlu olacak.

1 ay önce Buldan

Denizli’nin Buldan ilçesinde bulunan hayvan barınağında ölmüş köpeklerin ve kötü görüntülerin sosyal medyada yoğun şekilde paylaşılması üzerine barınağı ziyaret eden Başkan, hayvanlarla birlikte poz verip; “Başarımızı kıskananlar propaganda yapıyorlar” dedi.

1 ay önce Çal

Denizli’nin Çal ilçesinde elinde bulundurduğu çok sayıda tarihi eser ve çalıntı motosiklete müşteri arayan şüpheli, jandarma ekiplerinin takibi sonucu yakalandı.

1 ay önce Çal

Denizli'nin Çal ilçesinde belediye iştiraki olan şirket müdürünün evinde yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Alevlere teslim olan 2 katlı evin çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yumurtada arz talep dengesizliği ve az yumurtlayan tavukların kesime gitmesi nedeniyle yumurta fiyatlarına 35 kuruş zam geldi. Denizli Tavukçuluk Şirketi Genel Müdürü Ayşegül Mutlubaş Akın; “6 aydır yumurta fiyatları çok diplerdeydi. Yem maliyetini dahi karşılayamıyorduk. Geçen yılın fiyatlarının da altındaydı. Son günlerde bir talep oluştu” dedi.

1 ay önce Sarayköy

Denizli'de bahçeye giren sürü nedeniyle bahçe sahibinin, çobanı tüfekle öldürdüğü anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Öfkeli bahçe sahibinin, çoban ve akrabasına gözünü kırpmadan ateş ettiği anlar dehşete düşürdü.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Down Sendromlu ve Otistik Çocukları Koruma Derneği (Doder), "Yaşam Döngüsü" projesi ile Denizli’de bir ilke imza atarak, Avrupa Birliği'nin Fransa Türkiye Büyükelçiliği hibe projesi kapsamında destek alan ilk sivil toplum kuruluşu oldu.

Reklam Bloğu